Op social media ben ik erg actief en daar worden vaak vragen gesteld. Vragen die ik beantwoord omtrent relaties, relatie met jezelf, hooggevoelig, liefde voor jezelf, wanneer kan ik beginnen ect. Een mooie bundel vragen waar je hopelijk antwoord op krijgt. Staat je vraag er niet bij, ASK ME en ik zal het persoonlijk aan je beantwoorden. 

Liefs, Anne-Marie

Waar loop ik tegenaan als ik bij jou wil beginnen?

Wat ik zie dat het punt bereikt is dat je niet meer weet wat jouw grenzen zijn. Anderen boven jezelf plaatsen is een groot gevolg waardoor jij jezelf klein maakt en niet meer in je eigen kracht staat. Je laat anderen bepalen waardoor je in een afhankelijke positie komt. Onzekerheid en gedachtes die de overhand nemen. Ervaren dat je alleen voelt en bent waardoor je niet meer weet waar te beginnen.

Ik heb een relatie, maar ik ben mijzelf verloren. Kan ik bij jou terecht?
Dat kan, maar alleen vanuit de Gratis Test of een vrijblijvend gesprek. Doormiddel van een gesprek kan jij vrijblijvend voor jezelf beoordelen of het iets voor je is. Aan mijn kant geldt dat precies hetzelfde. Ik ben heel eerlijk wat betreft of het bij je past of niet. Maar ook of jij bij mij past. Het belangrijkste is dat jij je veilig voelt bij mij maar oncomfortabel genoeg voelt om te groeien. 
(KLIK HIER VOOR DE GRATIS TEST)

Mijn partner is niet inlevend en empatisch. Wat kan ik doen?
Je hebt verschillende tools om hiermee om te gaan. Maar het vraagt veel van jou zelfreflectie, inlevingsvermogen, geduld, herhaling en vooral liefde voor jezelf. Wat de realiteit laat zien is dat patronen veranderen vaak tijd kost. De verantwoordelijkheid nemen dat jij er iets aan wilt doen is al mega krachtig.

Ik weet mijn grenzen niet meer. Waar moet ik beginnen?
Zoals boven beschreven vanuit de GRATIS TEST kan je kijken of je op bepaalde punten vastloopt. De score die je daaruit krijgt kunnen we kijken of je een gesprek ziet zitten om weer stappen voor jezelf te mogen maken. Dat is gesprek is uiteraard vrijblijvend. Weet dat het nooit te laat is om weer in je kracht te gaan staan.

Ik vind het super spannend om te beginnen. Heb je tips?
Al het nieuwe is spannend. En dat is maar goed ook want anders is er ook geen ruimte voor groei. Het stopt niet als je klaar bent met school, dan gaat het juist beginnen. Het gaat erom dat je van het proces leert houden en het leven is het proces. Ik ben van mening dat alles een reden heeft zodat jij juist hiervan mag leren. Vertrouwen in jezelf is vaak de eerste stap en dat is al groei.

Ik join graag de power mailinglijst!