Anne-Marie Lorier

'Toen ik mijn grenzen aangaf, kon ik grenzeloos leven.'

Anne-Marie Lorier is onderneemster in hart en nieren vanaf 2015. Met een levensmissie om vrouwen bewust te maken en te empoweren. Gestart als personal trainster met als achtergrond sport, gedrag & beweging, voedingsleer, psychologie en coaching waar mindset altijd de basis is geweest. Als ZZP-er gestart te zijn heb ik met die visie een Personal Training Studio opgezet. Een veilige basis waar gewerkt kon worden aan mindset die bij hun pasten. Een succesvol bedrijf maar.. waar ik de keus heb gemaakt om mijn hart te volgen. Het vergde moed en vertrouwen maar dit moest gebeuren. Geen sport meer, maar vanuit mijn hart leven. Doorgaan met de visie die ik al jaren voor ogen heb. Powercoaching voor vrouwen om grenzeloos in hun kracht te laten staan.

“Ik geloof in de KRACHT om jezelf te leren kennen zodat je beter kan connecten met anderen. Het alleen willen doen en kunnen is niet waarom wij op de wereld zijn gekomen. Als jij weet wie je bent, wat je wilt en daarin nodig hebt kunnen er oprechte connecties ontstaan vanuit jouw WARE IK. Verandering begint altijd bij jezelf.”

“Ik ben gepassioneerd onderneemster, coach en inspirator dat ik met enorm veel liefde doe. In 7 jaar tijd heb ik meer dan 450+ mensen mogen coachen om zichzelf beter te leren kennen. Op een andere manier, op een nieuwe manier. Op een manier die past bij wat er werkt voor diegene. Meer liefde voor jezelf vinden zodat jij gaat leven vanuit je hart met mensen om je heen waar je dat mee kan delen. Wie om zichzelf geeft, kan meer geven.”

“Grenzen leren kennen, aangeven en opzoeken. Grenzeloos jezelf zijn met alle struggles die op je pad komen. Het leren omgaan met obstakels en zien als lessen die je mag leren, leef jij volledig vanuit jouw innerlijke powervrouw die ongelofelijk KRACHTIG is. Leven vanuit het hart, vanuit je intuïtie en door te doen.”

“Ik ben een kind van de nieuwe tijd. Een tijd waar persoonlijke ontwikkeling heel snel gaat en waar persoonlijke grenzen nog meer bewaakt mogen worden. 10 jaar geleden was dit allemaal nog niet echt aan de orde. Als ik zie wat ik heb bereikt in de afgelopen 7 jaar, leef ik vanuit ZELFVERTROUWEN, PASSIE, LIEFDE en RESPECT voor mijzelf en anderen. Met die open blik zie ik kansen en niets houdt mij tegen.”

Zullen we samen jouw grenzen aangaan?

Anne-Marie Lorier