Anne-Marie Lorier

'Toen mijn hart opende, leerde ik LOVE - EMPOWERMENT - MAGIC te creëren.'


Met een levensmissie om te verbinden, bewust te maken en te empoweren. Gestart als personal trainster met als achtergrond sport, gedrag & beweging, voedingsleer, psychologie en powercoaching waar mindset altijd de basis is geweest. Als ZZP-er gestart te zijn heb ik met die visie een Personal Training Studio opgezet. Een veilige basis waar gewerkt kon worden aan mindset die bij hun pasten. Een succesvol bedrijf maar.. waar ik de keus heb gemaakt om mijn hart te volgen. Het vergde moed en vertrouwen maar dit moest gebeuren. Geen sport meer, maar vanuit mijn hart leven. Doorgaan met de visie die ik al jaren voor ogen heb.

"Een powercoaching business die transformaties in gang zet waar jij altijd van hebt gedroomd."

“Ik geloof in de KRACHT om jezelf te connecten zodat je beter en meer kan verbinden met anderen. Jaren lang heb ik alles alleen gedaan zonder hulp van anderen. Ik voelde mij alleen ondanks dat ik (veel) mensen om mij heen had. Ik besefte: Als ik mij niet kwetsbaar opstel dat er niks gaat veranderen. Een mooie huls met een lege inhoud, zo voelde het. Constant op anderen focussen en het naar de zin maken maar eigenlijk hunkerend naar de verbinding met mijzelf en anderen. Echte verbinding. Spannend maar zo ontzettend dankbaar dat ik mijzelf die kans gaf zodat ik mijn hart mocht openen.”

"Ik verdiepte mij meer en meer in waar komt het vandaan. Iedereen heeft basis,- reactie,- patronen die we als kind hebben ontwikkeld maar in ons volwassen leven meedragen. Onbewust doen we dingen die ons in de weg zitten. Als we daar bewustwording en tools in krijgen wordt het makkelijker en geeft rust en ruimte in je hoofd. Mooie inzichten en veranderingen vinden plaats als het de aandacht krijgt, de wil om het anders te mogen en kunnen doen. Elke keer opnieuw geeft dit mij de kracht om mensen bewust te maken zodat zij het ook weer kunnen meenemen met de kennis die ze hebben gekregen."

"Door de vele informatie, opleidingen, cursussen, coaching en ervaring ben ik gekomen tot waar ik nu ben. Dat wil niet zeggen dat het easy is geweest. De vele keuzes die ik heb gemaakt waren alles behalve makkelijk, maar daar zat juist groei. Mijn leerproces omdat ik anderen altijd boven mij heb geplaatst kan ik nu voor mijzelf kiezen. Bewust, zonder een overmeesterend schuldgevoel, maar met vertrouwen, liefde voor mijzelf en kijkend naar de ander. Er is balans."

“In de afgelopen jaren heb ik meer dan 450+ mensen mogen coachen om zichzelf beter te leren kennen. Op een andere manier, op een nieuwe manier. Als ik zie wat het voor verandering bij hun teweeg heeft gebracht ben ik zo enthousiast en zie ik zulke mooie transformaties. LOVE - EMPOWERMENT - MAGIC wat het woord vertrouwen mooi samenvat."

Ben jij klaar om rust in je hoofd te creëren die uiteindelijk jouw zelfvertrouwen geeft?

Liefs, mij