Welke voordelen levert power coaching mij op?

  • Meer zelfkennis en zelfinzicht krijgen: Het helpt om beter te begrijpen wat je waarden zijn, wat je doelen zijn en welke blokkades in de weg staan om je doelen te bereiken.
  • Je doelen te definiëren en te bereiken: Om concreet te maken wat je wilt bereiken en hoe je dat kan waarmaken. Het gaat je verder brengen om te bepalen wat voor soort acties je moet ondernemen om proactief je doelen te halen.
  • Je emotionele intelligentie te vergroten: Begrijpen hoe je emoties werken en hoe je ermee om kunt gaan. Hierdoor wordt stress verminderd waardoor emoties en gevoelens niet meer in de weg zitten.
  • Meer zelfvertrouwen te ontwikkelen: Het helpt om je zelfvertrouwen te vergroten door te werken aan je eigenwaarde en om te leren hoe je je emoties en gedachten kunt beheersen en observeren.
  • Meer balans in je leven te creëren: Jezelf beter begrijpen wat je nodig hebt om gelukkig te zijn. Als meer balans gecreëerd wordt ervaar je rust en ruimte in jezelf.
Ontdek wat Powercoaching voor jou kan doen.
PLAN EEN GRATIS GESPREK HIER

Hoe werkt het programma?

Het "own your power" programma is gecreëerd om een basis te krijgen waarop je verder kan bouwen en altijd op kan terug vallen. Door de vele inzichten en eyeopeners wordt er een fundamentele basis opgebouwd om eventuele beperkende overtuigingen of andere innerlijke blokkades die je tegenhouden te doorbreken. Mijn power coaching programma's beginnen met een gratis introductie coaching sessie van 30 minuten waarin je identificeert waar jouw struggels liggen zodat je gelijk inzichtelijk krijgt waar jij naartoe kan groeien/ transformeren.

STAP 1: IDENTIFICEER BEPERKENDE OVERTUIGINGEN 

Tijdens de eerste paar sessies kijken we naar de  beperkende overtuigingen die jou ervan weerhouden een buitengewoon leven te leiden. Voordat je doelen in je carrière, relatie of gezondheid kunt aanpakken, moet je eerst innerlijk werk doen om meer inzicht te krijgen in jezelf, je gewoonten en hoe je jezelf en de wereld ziet. 

STAP 2: PATRONEN ONTWIKKELEN OM OVERTUIGINGEN TE OVERWINNEN 

Daarna werken wij samen om nieuwe patronen te ontwikkelen die je helpen deze overtuigingen te overwinnen en doorbraken te bereiken. Deze patronen worden vaste gewoonten die je kan gebruiken voor elk onderdeel van jouw leven - niet alleen voor het specifieke doel waarvoor jij naar de power coaching kwam.

STAP 3: PATRONEN VERSTERKEN EN DOELEN BEREIKEN 

De rest van jouw proces zal gericht zijn op het versterken van je nieuwe patronen en loslaten wat niet meer dient. Een basis creëren waar jij verder op kan groeien en altijd een vertrouwd vangnet hebt om op terug te vallen.

Powervrouw
Succes Verhaal!
Afgelopen tijd ben ik zoveel te weten gekomen over mijzelf. Ik heb een basis opgebouwd waar ik nog lang van na kan genieten. Het is heel bijzonder wat het met mij heeft gedaan.

Own your Power 1:1 Coaching - Evelien K.

NEXT ➡️
Powervrouw
Succes verhaal!
Dit heeft mij bij mezelf gebracht. Precies wat ik nodig had! 

Own your Power 1:1 Coaching - Annet B.

Join jij al de Mailing lijst?

Ik join graag de power mailinglijst!