Anne-Marie Lorier

Ontdek mijn programma's

In mijn coaching praktijk bied ik gepersonaliseerde 1:1 en groep coaching aan, zowel online als live, om jou te begeleiden op je persoonlijke ontwikkelingsreis. Een vertrouwelijke en ondersteunende omgeving waarin je kunt groeien, vrouwelijke kracht kan (her)ontdekken, obstakels kunt overwinnen en jouw doelen kunt bereiken.

1:1 Own your power Programma:

Hierin ontdek jouw volledige potentieel met het "Own your power" programma. Dit programma is speciaal ontworpen om je te helpen jouw vrouwelijke kracht te omarmen, je zelfvertrouwen te vergroten en authentiek leiderschap te ontwikkelen. Door middel van doelgerichte coaching, empowerende technieken en persoonlijke groei-oefeningen, zul je stappen zetten naar een leven waarin je volledig in jouw kracht staat.

Voordat we beginnen met het "Own your power" programma, bieden we een gratis afspraak aan waarin we samen kijken of dit programma bij jou past. Ik geloof in de kracht van een goede match tussen coach en cliënt, dus het is belangrijk dat jij je comfortabel voelt en een bewuste keuze kunt maken.

Plan hier een gratis afspraak

Anne-Marie Lorier

Groepscoaching:

Bij de groepscoaching programma's, zowel online als live, ervaren deelnemers de kracht van collectieve groei. In een omgeving met gelijkgestemde individuen ontstaat een energie die helend en krachtig is voor iedereen. Een groep vrouwen is enorm wonderlijk en maakt het mogelijk om sneller vooruitgang te boeken dan wanneer je alleen bezig bent. De onderlinge steun en verbinding stimuleren persoonlijke groei op een dieper niveau.

Eén daarvan is het succesvolle "Embrace&Flow" programma.

Daarnaast is er een mooie community waar deze vrouwen zich bij kunnen aansluiten. Hier kunnen ze elkaar blijven inspireren, ondersteunen en motiveren, ook buiten de sessies om.

Join jij al de VIP Mailing lijst? Meld je hier aan
Anne-Marie Lorier
Live Avonden:

Ervaar boeiende workshops, masterclasses en interactieve sessies die gericht zijn op specifieke aspecten van persoonlijke groei en ontwikkeling. De live avonden bieden een stimulerende omgeving waarin je nieuwe inzichten kunt opdoen en praktische tools kunt leren om jouw leven te verrijken.

Opstellingsdagen:

Duik dieper in jezelf en jouw relaties tijdens onze opstellingsdagen, waar we werken met systemische opstellingen om verborgen patronen en dynamieken te verkennen. Door middel van deze krachtige methodiek kun je inzicht krijgen in onderliggende blokkades en helende doorbraken ervaren.

In mijn praktijk streef ik ernaar om een veilige en ondersteunende ruimte te bieden voor jouw persoonlijke groei en ontwikkeling. Neem vandaag nog contact met ons op om te ontdekken hoe we je kunnen ondersteunen op jouw reis naar zelfontdekking en transformatie.

Plan hier jouw gratis afspraak