Anne-Marie Lorier

Over mij

Het begon allemaal als een successtory. Net terug uit het buitenland opende ik hier in Middelburg mijn eigen personal training studio. Doel: met mijn achtergrond in sport, gedrag, psychologie en voedingsleer aan de slag om andere vrouwen (en ook mannen) vitaal en fysiek en mentaal fit te laten zijn.
Een goede zet, want de formule bleek succesvol. In korte tijd groeide mijn studio uit tot een heus bedrijf met meerdere medewerkers en ruim vierhonderd klanten. Alleen… ik raakte mezelf heel snel kwijt in de harde wereld die de sport- en businesswereld toch wel kan zijn. Ook privé kwam de harde werkelijkheid op mij af.
Ik wilde voelen
De passie was weg, voelde mij meer dan ongelukkig en ik was alleen maar bezig anderen te pleasen en het zakelijk managen van mijn bedrijf en privéleven. Het gevoel was weg. Ik wilde echt. Ik wilde weer voelen.
Het denken heeft het overgenomen. Dus besloot ik drastisch het roer om te gooien. Mijn ervaringen en opleidingen om te zetten en dat te gaan doen waar ik jaren lang van droomde en waarin ik nu zelf een spiegel voorgehouden kreeg,
namelijk het mentaal coachen van vrouwen. Vrouwen bij wie het denken het volledig heeft overgenomen en niet meer weten hoe en wat ze voelen.

Anne-Marie Lorier

Mooie huls met lege inhoud
Ik geloof in de kracht van connecten zodat je beter en meer kan verbinden met anderen. Jarenlang heb ik alles alleen gedaan zonder hulp van anderen. Ik voelde mij alleen ondanks alle lieve mensen om mij heen. Ik besefte dat er niets zou veranderen als ik mij niet kwetsbaar op zou stellen. Een mooie huls met een lege inhoud, zo voelde het. Constant op anderen focussen en het naar de zin
maken maar eigenlijk hunkerend naar de verbinding met mijzelf en anderen. Echte verbinding.
Bewustwording
Iedereen heeft basis,- reactie,- patronen die we als kind hebben ontwikkeld maar in ons volwassen leven meedragen. Onbewust doen we dingen die ons in de weg zitten. Bewustwording is hierin het sleutelwoord om rust en ruimte in je hoofd te creëren. Tijdens mijn powercoaching programma gaan we hieraan werken. De sessies bestaan naast de reflectiegesprekken uit praktijkgerichte opdrachten en uit bewegingsoefeningen, meditatie en praktische oefeningen. Maar alles in samenspraak met jou.
Achtergrond
Naast alle praktijkervaring volgde ik na mijn Hbo opleiding Vitaliteitsmanagement, HBO Psychologie & Coaching, diverse coaching programma’s, zoals Coaching van Tony Robins(deels), Simone Levie en Tibor, Gelaatkunde, Bijscholing  in Hechting en Narcisme en Intuïtieve- en Relatie coaching. Ervaringdeskundige/ Specialisaties Hechting en Hoogsensitiviteit/ HSP.

Heb je nog vragen? Graag nodig ik je uit voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.
KLIK hier voor een vrijblijvende afspraak

Join jij al de Mailing lijst? Meld je hier aan