Anne-Marie Lorier

Ik ben Anne-Marie, oprichtster van de Powervrouw

Verbinding met jezelf? Zelfliefde? Ik vond mijn kracht terug nadat de zwaarste periode van mijn leven de mooiste bleek te zijn. Alleen wist ik dat toen nog niet.

De relatie met mijn ex liep stuk. Ik ontdekte dat hij vreemdging en dat was de laatste druppel in ons leven samen. Ineens woonde ik weer thuis bij mijn moeder. Toen ik daar op de zolderkamer zat en alles kwijt was dacht ik alleen maar: nu heb ik helemaal níks meer. Wat doe ik hier? Ik was terug bij af. Zo voelde het. Dieper kon ik niet gaan, maar dat betekende ook dat ik níets te verliezen had en dat was tegelijk mijn redding.

Als je een relatie krijgt, dan heb je iets van iemand te leren. Hoe moeilijk en verdrietig mijn tijd met hem ook was, ik kreeg er zoveel kracht voor terug. Dit moest zo zijn, want de shit die je meemaakt is de basis voor de rest van je leven. En die shit was ook van mij, ik creëerde het voor een deel zelf. Hij ging fysiek en mentaal al mijn grenzen over. Het kostte me mijn werk, mijn koophuis, mijn vrienden en al mijn geld. Alles lag overhoop en ik werd teruggeworpen op mezelf.

De start van alles is om te accepteren waar je nu staat. Niet denken: had ik het maar anders gedaan. Ik gaf mijn laatste geld uit aan een coach om mijn eigen bedrijf op te zetten. Voordat mijn relatie eindigde werkte ik drie jaar als personal trainer op Curaçao. Dat wilde ik terug, alleen dan voor mezelf in Nederland.

Het was nu of nooit. Ik voelde dat ik aan mezelf moest bewijzen dat ik veel meer kon. Mijn ex hield me klein en dat was nodig, zodat ik leerde voor mezelf op te komen. Binnen no time stond mijn studio. Ik wilde mensen helpen en sport en voeding was daar eigenlijk maar een klein onderdeel van. Juist doordat ik me verdiepte in systemisch werk gaf ik mensen de verbinding met zichzelf terug.

(ON)BEWUST LEVEN

Toch hield sport me tegelijk ook klein. Ik zag geen uitdaging meer. Een squat bleef een squat. Ik verdiende goed, de mensen in mijn bedrijf waren blij, alleen mijn hart deed niet mee. Niemand verwachtte dat ik zou stoppen, maar het was niet meer mijn weg. Ik verkocht alles en vond, door net als de eerste keer terug naar mijn basis te gaan, de weg weer naar mezelf.

Als je aan de grond zit, dan zie je niet wat er nog is. Ik zag niks meer toen mijn relatie eindigde, ik voelde niks meer bij mijn studio en tóch voelde ik heel veel. Door wat ik meemaakte versnelde mijn bewustzijn.

RUIMTE NEMEN

Het licht kan niet zonder het donker, net als de zon niet kan zonder de maan. Ik deed altijd wat er van me verwacht werd en daardoor leefde ik zo onbewust. Het verbreken van mijn relatie was een dieptepunt, maar het maakte duidelijk welke stappen goed voor me waren. Na het verkopen van mijn PT-studio wist ik wat me te doen stond: terug naar mezelf om mijn eigen pad te volgen.

Soms word ik een ‘sterke vrouw’ genoemd. Maar wat is een sterke vrouw? Niet die vrouw die altijd maar doorging en niet in verbinding was met zichzelf. Niet die vrouw die in een relatie zat en zichzelf vollédig voorbij liep. Het lijkt vaak alsof gevoelens niet uitkomen, maar ik leerde dat je juist een sterke vrouw bent als je bij jezelf blijft en je eigen weg kiest. Als ik zelf de ruimte niet neem, dan neemt de ander het.

BIJ JEZELF KOMEN

Het komt nooit uit om voor jezelf te kiezen, want: de schoolvakantie van de kinderen, een verjaardag van familie, mantelzorgen of dat weekendje weg met een vriendin. Maar wanneer dan wel? Het komt nooit uit betekent eigenlijk dat het dan dus altijd wel kan. En het mooiste is dat veel mensen denken dat ze het alleen moeten doen, maar door het samen te doen gaat het veel sneller.

Anne-Marie Lorier

Wie ben ik om je dit allemaal te vertellen:

Alles wat ik deel is gebaseerd op:

  • 8 jaar ervaring in coaching in het begeleiden van meer dan 760+ vrouwen en (ook) mannen
  • Kennis dankzij mijn studies Sport & Bewegen, Gedrags educatie, Voedingsdeskundige, Psychologie,- Intuïtieve- / Relatie Coaching
  • Expert status in hechting, innerlijk kind overtuigingen, HSP

Toen ik niemand meer was ging er juist een wereld voor me open. Ik lééf nu pas echt. Het is alsof ik daarvoor geleefd werd. Ik koos voor zelfliefde, nam de verantwoordelijkheid voor mijn eigen stuk en creëerde mijn droomleven. Door die diepe verbinding met mezelf aan te gaan kan ik anderen nu in het licht zetten. Vrouwen de connectie laten maken tussen het hoofd en het hart, dát is mijn allergrootste missie in dit leven.

Join jij al de VIP Mailing lijst? Meld je hier aan