De investering ben jezelf

De investering ben jezelf.
Of je nu in een boek, traject, coach, mastermind investeert geeft je nog niet de garantie dat het gaat lukken. Meer dan tien duizenden euroโ€™s heb ik al in mijzelf geรฏnvesteerd zoals coaching trajecten op persoonlijk en zakelijk vlak wat hand in hard gaat. Waarom ik dit zeg is omdat hier nooit over word gepraat. Maar daar ga ik eens verandering in brengen.

๐—œ๐—ธ ๐—ด๐—ฎ ๐—ต๐—ฒ๐—ฒ๐—น ๐—ฒ๐—ฒ๐—ฟ๐—น๐—ถ๐—ท๐—ธ ๐˜‡๐—ถ๐—ท๐—ป.

Je kan niet verwachten dat een coach alles weet.

*Bij de ene leerde ik mijzelf presenteren.
*Bij de ander oude patronen doorbreken.
*Nog een keer was het verbinding met mijzelf belangrijk ect.

Iedereen heeft zo zijn eigen vakgebied en is goed in iets. Wat ik daarin nodig had de ander wel maar ik mocht dat nog leren.

โ€œ๐˜‘๐˜ฆ ๐˜ฎ๐˜ข๐˜จ ๐˜ซ๐˜ฆ ๐˜ค๐˜ฐ๐˜ฎ๐˜ง๐˜ฐ๐˜ณ๐˜ต๐˜ข๐˜ฃ๐˜ฆ๐˜ญ๐˜ข๐˜ฃ๐˜ฆ๐˜ญ ๐˜ท๐˜ฐ๐˜ฆ๐˜ญ๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜ฃ๐˜ช๐˜ซ ๐˜ฅ๐˜ช๐˜ฆ๐˜จ๐˜ฆ๐˜ฏ๐˜ฆ, ๐˜ฎ๐˜ข๐˜ข๐˜ณ ๐˜ฐ๐˜ฏ๐˜ค๐˜ฐ๐˜ฎ๐˜ง๐˜ฐ๐˜ณ๐˜ต๐˜ข๐˜ฃ๐˜ฆ๐˜ญ ๐˜จ๐˜ฆ๐˜ฏ๐˜ฐ๐˜ฆ๐˜จ ๐˜ฐ๐˜ฎ ๐˜ฉ๐˜ฆ๐˜ต ๐˜จ๐˜ฆ๐˜ท๐˜ฐ๐˜ฆ๐˜ญ ๐˜ต๐˜ฆ ๐˜ฉ๐˜ฆ๐˜ฃ๐˜ฃ๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜ฅ๐˜ข๐˜ต ๐˜ซ๐˜ฆ ๐˜ฌ๐˜ข๐˜ฏ ๐˜จ๐˜ณ๐˜ฐ๐˜ฆ๐˜ช๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜ฐ๐˜ฏ๐˜ต๐˜ธ๐˜ช๐˜ฌ๐˜ฌ๐˜ฆ๐˜ญ๐˜ฆ๐˜ฏ.โ€

๐—ช๐—ฎ๐—ฎ๐—ฟ ๐—ถ๐—ธ ๐—ฝ๐—ฒ๐—ฟ๐˜€๐—ผ๐—ผ๐—ป๐—น๐—ถ๐—ท๐—ธ ๐—ป๐—ฎ๐—ฎ๐—ฟ ๐—ธ๐—ถ๐—ท๐—ธ ๐—ฎ๐—น๐˜€ ๐—ถ๐—ธ ๐—ฒ๐—ฟ๐—ด๐—ฒ๐—ป๐˜€ ๐—ฎ๐—ฎ๐—ป ๐—ฏ๐—ฒ๐—ด๐—ถ๐—ป:
๐Ÿ”ฅDiegene moet mij inspireren en mij triggeren in wat ik nog niet kan.
๐Ÿ”ฅDat ik het spannend moet vinden omdat ik weet dat er groei zit op dat vlak.
๐Ÿ”ฅIk tijd, geld en energie erin moet steken om het zelf te laten slagen.
๐Ÿ”ฅVerantwoordelijkheid neem in elke stap die ik ga maken.
๐Ÿ”ฅKwetsbaar moet opstellen om het beste gecoacht te kunnen worden.
๐Ÿ”ฅEerlijk te zijn naar mijzelf zodat die ander mij de waardevolste spiegels kan voorhouden.
๐Ÿ”ฅDat mijn coach ook in zichzelf investeert is een punt wat ik meeneem.

Ik kies voor de beste coach op dat vakgebied. Ik weet dat als ik stappen wil maken dat ik moet investeren. In een coachingstraject is 80% mijn verantwoordelijkheid en de andere 20% zijn voor de ander omdat ik daar de inzichten van krijg. Door de ander had ik nooit zulke stappen kunnen maken en daarom is elke investering die ik heb gedaan nog altijd teruggekomen. ๐Ÿซถ๐Ÿป๐Ÿ’ซ๐Ÿ’ฅ๐Ÿ”ฅ

๐—ช๐—ฎ๐˜ ๐—ฏ๐—ฒ๐˜๐—ฟ๐—ฒ๐—ณ๐˜ ๐—ฑ๐—ฒ ๐—ฐ๐—ผ๐—ฎ๐—ฐ๐—ต๐—ถ๐—ป๐—ด ๐˜ƒ๐—ผ๐—ผ๐—ฟ ๐—บ๐—ถ๐—ท ๐—ป๐—ฎ๐—ฎ๐—ฟ ๐—ฎ๐—ป๐—ฑ๐—ฒ๐—ฟ๐—ฒ๐—ป:
๐Ÿ’ซIk doe dingen die ik kan omdat ik het zelf doorleeft heb.
๐Ÿ’ซOpleidingen, cursussen, bijscholingen volg om in ontwikkelen bij te blijven.
๐Ÿ’ซTools en oplossingen kan geven omdat ik die onder knie heb.
๐Ÿ’ซEerlijk, open en met een realistische blik zonder oordeel bekijk.
๐Ÿ’ซEn vooral kijk ik ook naar diegene of die bij mij past omdat ik alles doe vanuit passie en liefde om iemand verder te sturen.