Veel nieuwe volgers erbij de laatste tijd. ❤️ Tijd om mij eens voor te stellen.

Ik ben Anne-Marie Lorier en ben holistisch power coach en oprichtster van de Powervrouw. Ik coach “voornamelijk” vrouwen om het bewustzijn te vergroten naar meer verbinding, rust en zelfliefde.

Ik leer jou om te mogen vertrouwen op je gevoel zodat “oude” patronen doorbroken worden en keuzes kan en mag maken voor jezelf zonder de ander hierin te hoeven vergeten. Balans creëren in het geven en ontvangen op verschillende vlakken in jouw leven.

Het leren accepteren wie jij écht bent is jezelf gaan zien in wat jij nodig hebt en bij je past. Oftewel verantwoordelijkheid nemen zodat jij in je eigen kracht gaat staan die daarvoor zoek was.

Door meer te voelen en los te laten zal dat uiteindelijk meer rust opleveren. Hoe fijn is het als je meer kan genieten, maar écht kan genieten van al het moois wat er om jou heen gebeurt? ❤️

“Practice what you preach” - is het standpunt waar ik uit leef. Ik kan het wel snappen, maar als ik het zelf niet toepas of doorvoelt heb, hoe kan ik het dan meegeven en teachen?

Ik ben een doener en heb veel praktijkervaring maar ook HBO Psychologie & Coaching, diverse coaching programma’s, zoals coaching van Tony Robins(deels), Simone Levie en Tibor, gelaatkunde, bijscholing in hechting en narcisme en intuïtieve- en Relatie coaching gevolgd. Ervaringdeskundige/ specialisaties hechting, hoogsensitiviteit en HSP.

Uit het oogpunt “doener” ben ik grotendeels met zelfontwikkeling bezig, heb ik een fijne relatie en geniet ik volop met een rustige mind wat het leven met zich meebrengt. Dat is niet altijd zo geweest kan ik je vertellen. Doordat ik het aanga, keuzes maak en de waarde van mijzelf inzie is er een enorm grote shift geweest zodat ik met een open en liefdevolle blik de wereld inkijk.

Ik ga diep in mijn eigen ontwikkeling, omdat ik een intens grote JA voel dat ik dit mag doen. De put van liefde is zo “beyond” dat ik niks liever jou dit gun plus de mooie mensen om jou heen die volledig in verbinding mogen staan. Liefde is veel te mooi om alleen voor jezelf te houden. ❤️

“De powervrouw is een ode aan alle vrouwen die volledig in hun kracht willen staan.”