๐—ก๐—ฎ ๐—ฏ๐—ถ๐—ฒ๐—ฟ ๐—ฒ๐—ป ๐˜„๐—ถ๐—ท๐—ป ๐—ฒ๐—ฒ๐—ป ๐˜„๐—ผ๐—ผ๐—ฟ๐—ฑ๐—ฒ๐—ป-๐—ณ๐—ฒ๐˜€๐˜๐—ถ๐—ท๐—ป.

๐—•๐—ถ๐—ท ๐˜๐—ต๐˜‚๐—ถ๐˜€๐—ธ๐—ผ๐—บ๐˜€๐˜ ๐—น๐—ฒ๐—ถ๐—ฑ๐—ฑ๐—ฒ ๐˜๐—ผ๐˜ ๐—ฒ๐—ฒ๐—ป ๐—ฑ๐—ฒ๐˜‚๐—ฟ ๐˜€๐—น๐—ฎ๐—ฎ๐—ป.

๐—œ๐—ธ ๐˜„๐—ถ๐—น๐—ฑ๐—ฒ ๐—ฝ๐—ฟ๐—ฎ๐˜๐—ฒ๐—ป ๐—บ๐—ฎ๐—ฎ๐—ฟ ๐—ฒ๐—ฟ ๐—ธ๐˜„๐—ฎ๐—บ๐—ฒ๐—ป ๐—ฑ๐—ฟ๐—ผ๐—ป๐—ธ๐—ฒ๐—ป ๐˜„๐—ผ๐—ผ๐—ฟ๐—ฑ๐—ฒ๐—ป ๐˜‚๐—ถ๐˜.

๐—ฉ๐—ฎ๐—ป ๐—บ๐—ถ๐—ท ๐—ฒ๐—ป ๐—บ๐—ถ๐—ท๐—ป ๐—ฝ๐—ฎ๐—ฟ๐˜๐—ป๐—ฒ๐—ฟ ๐—ฑ๐—ฎ๐˜ ๐˜๐—ผ๐˜ ๐˜„๐—ผ๐—ผ๐—ฟ๐—ฑ๐—ฒ๐—ป๐—ธ๐—ผ๐˜๐˜€ ๐—น๐—ฒ๐—ถ๐—ฑ๐—ฑ๐—ฒ๐—ป.

๐—ง๐—ผ๐—ฒ๐—ป ๐—ฒ๐—ฒ๐—ป ๐—ฑ๐—ฟ๐—ฎ๐—ฎ๐—ถ ๐—ผ๐—บ ๐—บ๐—ถ๐—ท๐—ป ๐—ผ๐—ฟ๐—ฒ๐—ป ๐—ธ๐—ฟ๐—ฒ๐—ฒ๐—ด ๐—ถ๐—ธ ๐—ฒ๐—ฟ๐˜ƒ๐—ผ๐—ผ๐—ฟ ๐˜๐—ฒ๐—ฟ๐˜‚๐—ด.

๐—›๐—ผ๐—ฒ ๐—ต๐—ฒ๐—ฒ๐—ณ๐˜ ๐—ต๐—ฒ๐˜ ๐˜‡๐—ผ ๐˜ƒ๐—ฒ๐—ฟ ๐—ธ๐˜‚๐—ป๐—ป๐—ฒ๐—ป ๐—ธ๐—ผ๐—บ๐—ฒ๐—ป, ๐—ฝ๐—ถ๐—ท๐—ป ๐—ฎ๐—ฎ๐—ป ๐—บ'๐—ป ๐—ผ๐—ผ๐—ฟ ๐—ฒ๐—ป ๐—ต๐—ฎ๐—ฟ๐˜ ๐—ด๐—ฎ ๐—ถ๐—ธ ๐˜€๐—น๐—ฎ๐—ฝ๐—ฒ๐—ป.ย 

Na mate de relatie vordert en langer duurt zien we vaak dat grenzen vervagen. Waar jij op het begin zo heilig van overtuigd was zie jij ze nu aan de horizon verdampen. Hoe langer de relatie duurt en meer gevoel bij komt kijken, hoe meer grenzen worden vervaagt waardoor jij jezelf uit het oog verliest.

๐—˜๐—ฒ๐—ป ๐—ฟ๐—ฒ๐—น๐—ฎ๐˜๐—ถ๐—ฒ ๐—ถ๐˜€ ๐—ฎ๐—น๐˜๐—ถ๐—ท๐—ฑ ๐˜„๐—ฎ๐˜๐—ฒ๐—ฟ ๐—ฏ๐—ถ๐—ท ๐—ฑ๐—ฒ ๐˜„๐—ถ๐—ท๐—ป ๐—ฒ๐—ป ๐—ป๐—ฎ๐—ฎ๐—ฟ ๐—ฒ๐—น๐—ธ๐—ฎ๐—ฎ๐—ฟ ๐˜๐—ผ๐—ฒ ๐—ด๐—ฟ๐—ผ๐—ฒ๐—ถ๐—ฒ๐—ป ๐—ต๐—ผ๐—ผ๐—ฟ๐˜ ๐—ต๐—ถ๐—ฒ๐—ฟ๐—ฏ๐—ถ๐—ท. Alleen bij het verliezen en jezelf wegcijferen van jouw eigenwaarde komt de scheve verhouding in kleine stappen naar de voorgrond.

Pleasen is een uitkomst vanuit weinig tot geen zelfliefde zodat jij de ander toelaat om boven jou te staan. Ik herhaal, jij laat diegene hierin toe.

Net zoals kinderen zoeken wij grenzen op bij dierbare maar ook bij mensen waar jij in dagelijkse leven mee te maken hebt. Dit heeft iedereen in zich. Als jij vroeger niet geleerd bent om voor jezelf op te komen en het laten doen de beste optie is, word het tijd dat jij gaat leren wie de baas is over jouw WARE ik.

Dat hoeft niet te betekenen dat jij de relatie moet stoppen, nee, maar wel tijd dat jij naar jezelf mag kijken in dit stuk. Maar als je ok bent met jezelf wegcijferen en jezelf GEEN betere standaard waardig vindt, dan is deze plek helemaal voor jou gemaakt.

Ik ben van mening dat jij jezelf te kort doet in die positie. Veel te kort! Een relatie is om elkaar te laten groeien, respecteren, lief te hebben en elkaar niet in te willen veranderen. En dat geldt in de relatie met jezelf. ๐˜ก๐˜ฆ๐˜จ ๐˜ซ๐˜ช๐˜ซ ๐˜ฉ๐˜ฆ๐˜ต รฉรฉ๐˜ฏ ๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜ฅ๐˜ฐ๐˜ฆ ๐˜ซ๐˜ฆ ๐˜ฉ๐˜ฆ๐˜ต ๐˜ข๐˜ฏ๐˜ฅ๐˜ฆ๐˜ณ?ย