"De Powervrouw" komt vanuit liefde & kracht voor alle vrouwen die verantwoordelijkheid nemen om te gaan staan voor wie ze willen zijn. Deze Powervrouwen gingen je voor.
⬇️⬇️⬇️

Powervrouw
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Succes verhaal!

Woow! Dit was voor mij echt iets bijzonders om bij Anne-Marie te zijn. Heb veel geleerd over me zelf, over mijn gezin en hoe ik dingen beter kan toepassen. Mijn gevoel mag er zijn! Vaak is je gevoel ook het antwoord! Ik zou iedereen aanraden om bij Anne-Marie de sessie(s) te volgen het is misschien spannend maar je voelt je zo op je gemak. Ik zeg doen!
Own your Power 1:1 Coaching - Tamara Marijs
NEXT ➡️
Powervrouw
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Succes verhaal!

Toen ik voor het eerst bij Anne-marie kwam, voelde het al zo goed. Met liefde en aandacht luistert ze naar je, ze ziet je. Ze heeft veel kennis en ervaring, dit merk je goed. Ze heeft mij inzichten gegeven en handvatten, waardoor ik veel meer rust ervaar en het mij zoveel gelukkiger maakt. Ik kan het iedereen aanraden om bij haar het coaching traject te volgen. Ik ben haar heel dankbaar voor alles wat ze mij heeft meegegeven. Zo waardevol! Ze is een topper en zo’n fantastisch, mooi mens!
Own your Power 1:1 Coaching - Renate Ekkebus- van Gemert
NEXT ➡️
Powervrouw
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Succes verhaal!

Ik doe de een-op-een powercoaching en ik merkte al snel zoveel verschil. Meer ruimte in mijn hoofd, meer vertrouwen op mijn gevoel. De sfeer bij de sessies is heel open en je doet het echt samen. Anne-Marie houdt je altijd een spiegel voor, waardoor je anders over bepaalde dingen na gaat denken en handelen. Ik leer bij haar trots op mezelf te zijn, meer in mijn eigen kracht te staan en keuzes te maken op basis van mijn gevoel in wat ik wil. 
Own your Power 1:1 Coaching - Manon Mampeay
NEXT ➡️
Powervrouw
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Succes verhaal!

8 weken geleden ben ik begonnen met het programma bij Anne-Marie. Het was heel spannend, want je gaat zo enorm aan jezelf werken. Al snel voelde het heel vertrouwd en durfde ik alles bij haar te delen. Wat ik zo fijn vind aan Anne-Marie is, dat ze dingen voelt en dat ze die dan uitspreekt. Bij mij zat ze iedere keer helemaal juist. Dus ik kon mijn masker niet opzetten zoals ik bij iedere andere therapie/coaching wel deed. Zoveel mooie onderwerpen aan het licht gekomen en zoveel dingen achter me gelaten. Ik ervaar overal meer rust en ben mezelf zoveel meer gaan zien.
Own your Power 1:1 Coaching - Petra van Dijken
NEXT ➡️
Powervrouw

 

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Succes verhaal!

Een traject waarbij je je zelf leert kennen met je inperfecties, hiermee om leert gaan en naar je diepere zelf gaat om optimaal jezelf te leren zijn. Anne-Marie geeft mij veel liefde, eerlijkheid en kon mij echt eyeopeners geven. Ik leerde omgaan met mijn imperfecties en angsten aan te gaan.
Own your Power 1:1 Coaching - Kimberly Kodde
NEXT ➡️
Powervrouw
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Succes verhaal!

Voordat ik hier aan begon, gingen er zeker wat weken/ maanden voorbij. Ik vond het nogal wat want kon ik mezelf dit wel geven?! Maar op een gegeven moment was dat punt er: "dit of ermee dealen." Dealen heb ik geprobeerd maar werd hier echt ongelukkig van. Als je eenmaal in een neerwaartse spiraal zit is het heel moeilijk om daar alleen uit te komen. De eerste stap was gezet om een afspraak te maken en te kletsen. Het voelde onwennig maar ik wist ook ik moet doorpakken anders sta ik stil. Nu 8 weken later ben ik nog steeds dezelfde Femke, alleen onwijs gelukkig, praat meer over gevoel en ben trots op mezelf. Magisch dat Anne-Marie dit kan bereiken.
Own your Power 1:1 Coaching - Femke Poortinga
NEXT ➡️
Powervrouw
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Succes verhaal!

In januari ben ik begonnen met het 8 weken power coachings traject bij Anne-Marie. De kennismaking was heel fijn en ik voelde meteen een klik, die zeker nodig is om zo’n traject te starten. Het grootste cadeau die het traject me heeft gebracht is dat ik veel meer rust ervaar. Ik heb mijn angsten met Anne-Marie kunnen bespreken en zij heeft me mooie inzichten gegeven en handvaten om mee aan de slag te gaan. Ik heb mezelf opnieuw mogen leren kennen. De belangrijkste dingen die ik heb geleerd is het leren loslaten en niet invullen voor een ander. Je mag echt vertrouwen op je eigen gevoel! Bijzonder hoeveel er in 8 weken kan veranderen.

Own your Power 1:1 Coaching - Annemarie van der Heide
NEXT ➡️
Powervrouw
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Succes verhaal!

Dit heeft mij bij mezelf gebracht. Precies wat ik nodig had! 

Own your Power 1:1 Coaching - Annet B.

NEXT ➡️
Powervrouw
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Succes Verhaal!

Afgelopen tijd ben ik zoveel te weten gekomen over mijzelf. Ik heb een basis opgebouwd waar ik nog lang van na kan genieten. Het is heel bijzonder wat het met mij heeft gedaan.

Own your Power 1:1 Coaching - Evelien K.

NEXT ➡️
Powervrouw
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Succes verhaal!

Anne-Marie is een fijn en warm persoon waarmee het heel fijn praten is. Na iedere sessie ging ik naar huis met genoeg punten/zaken om over na te denken. Maar ik ging vooral naar huis met een heel fijn gevoel. Vooral in mn werk liep ik op diverse punten vast. Anne-Marie heeft me handvatten gegeven waardoor ik een betere balans heb kunnen creëren. Ik heb weer overzicht, kan beter omgaan met lastige situaties én ik sta nu zoveel sterker in mn schoenen dan voorheen.
Own your Power 1:1 Coaching - Ellen S.

NEXT ➡️
Powervrouw
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Succes verhaal!

We hebben allemaal wel eens zo'n moment dat het even niet zo lekker gaat. Het gaat niet slecht, maar lekker gaat het ook niet echt. Zelf kon ik mijn vinger er niet op leggen. Door de sessies heen ontdekte ik steeds meer waar het lek, energielek, zat. Door hier er samen over te hebben, vragen die ik meekreeg, werd steeds meer duidelijk voor mij. Ik ben er nog niet, maar door de gesprekken heb ik er vertrouwen in gekregen. Het help me bij mezelf te blijven. Zoals; wat is goed voor mij? Wat heb ik nodig? Wat of wie heb ik daar voor nodig? Het gevoel dat even iemand met je meeloopt op je pad die je aan het ontdekken bent. Je moet zelf je pad gaan, maar als er iemand is waar je af en toe even mee praat over wat je ervaart en hoe het pad voor jou gaat is dat erg helpend in dat proces.
Own your Power 1:1 Coaching - Martine Joziasse
NEXT ➡️
Powervrouw
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Succes verhaal!

Het is enorm fijn om met Annemarie te praten, ze is slim, luistert heel goed, is oprecht geinteresseerd, doet dit met zoveel liefde dat voel je in alles.
Own your Power 1:1 Coaching - Jolien W.
NEXT ➡️
Powervrouw
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Succes verhaal!

Anne-Marie heeft mij gevraagd om mijn verhaal over het proces te delen. Ik ben er nog niet helemaal en dan met mijn naam erbij vindt ik nog iets te spannend. Maar dat wil niet zeggen dat ik al enorm veel heb geleerd bij haar. Ze is een liefdevol persoon die mij ziet en mij mezelf weer leert zien in wat ik nodig heb. Ik kan beter met mijn gevoelens omgaan en ik sta weer sterker in mijn schoenen. Op dit moment ga ik het verdieping programma bij haar aan wat mij weer meer zelfkennis geeft. Het is een ontdekkingsreis die veel verschillende lagen aanraakt en leer mijzelf echt kennen.

Own your Power 1:1 Coaching - Anoniem

Wat anderen nog meer zeggen over Power Coaching:

"Dit een cadeau is voor jezelf maar ook voor de mensen om je heen. Ik heb mezelf weer gevonden."

"Het programma is voor mijn een geweldige eyeopener waar ik mezelf goed leer zien en voelen. Een soort apk keuring die jaarlijks onderhoud nodig heeft."

"Dat het een prachtige investering is in jezelf waar je voor de rest van je leven veel aan gaat hebben. Met als resultaat veel meer rust in je leven."

"Het is goed en confronterend om naar jezelf te kijken. Waar sta ik en waar wil ik heen, wat heb ik daar voor nodig."

"Een mooie innerlijke reis!"

"Dat het een waardevol programma is waarin ik leer opener te zijn, meer naar mijn gevoel te luisteren, en in mijn kracht te staan"

"Een heel leerzaam programma waarin ik leer om meer in mijn eigen kracht te staan en handvaten toegereikt krijg om anders naar de dingen te kijken."

"Het programma leert me om meer rust te creëren in mijn leven."

"Het programma laat je bewust worden van je eigen gedragingen en geeft je handvatten."

"Ik vind het fijn vind om Power Coaching te krijgen omdat ik veel leer over mijzelf hoe ik kan opkomen voor mijzelf en steeds beter nee durf te zeggen."

"Power Coaching is het mooiste cadeau dat je jezelf kunt geven, namelijk een investering in jezelf waarbij je inzicht krijgt in jezelf en te werken aan je valkuilen, waar je in de toekomst heel veel profijt van gaat hebben."

"Het is erg goed voor je bewustwording. Anne-Marie is open, lief en drukt je met je neus op de feiten op een goeie manier. Je leert om voor jezelf te staan."

Nog meer lezen:
Google reviews klik hier

Ontdek wat Powercoaching voor jou kan doen.
Plan hier een Gratis gesprek