Welke voordelen levert Power Coaching mij op?

  • Meer zelfkennis en zelfinzicht: Het helpt om beter te begrijpen wat je waarden zijn, wie je nu bent en welke blokkades in de weg staan om je echte jij te laten zien.
  • Je doelen te definiëren en te bereiken: Om concreet te maken wat je wilt bereiken en hoe je dat kan waarmaken. Het gaat je verder brengen om te bepalen wat voor soort acties je mag ondernemen.
  • Je emotionele intelligentie te vergroten: Begrijpen hoe je emoties werken en hoe je hier mee kunt omgaan. Hierdoor wordt stress verminderd waardoor emoties en gevoelens niet meer in de weg zitten.
  • Meer zelfvertrouwen te ontwikkelen: Om je zelfvertrouwen te vergroten is werken aan je eigenwaarde een belangrijk onderdeel. Zo kan je andere patronen ontwikkelen die je het makkelijker zullen maken om hierin jezelf beter te begrijpen.
  • Meer balans in je leven te creëren: Als meer balans gecreëerd wordt ervaar je meer rust in je hoofd waardoor je meer energie krijgt om verder te gaan. Je zal je gelukkiger gevoel ervaren omdat jij jezelf beter hebt leren kennen in wie je bent, bij je past en nodig hebt.
Ontdek wat Powercoaching voor jou kan doen.
PLAN HIER EEN GRATIS GESPREK

Hoe werkt het programma?

Het "own your power" programma is gecreëerd om een basis te krijgen waarop je verder kan bouwen en altijd op kan terug vallen. Door de vele inzichten en eyeopeners wordt er een fundamentele basis opgebouwd om eventuele beperkende overtuigingen of andere innerlijke blokkades die je tegenhouden te doorbreken. De Powercoaching programma's beginnen met een
GRATIS introductie Powercoaching sessie waarin je een kijk neemt waar jouw struggels liggen zodat je gelijk inzichtelijk hebt waar jij naartoe kan groeien.

STAP 1: IDENTIFICEER BEPERKENDE OVERTUIGINGEN 

Tijdens de eerste paar sessies kijken we naar de  beperkende overtuigingen die jou ervan weerhouden een buitengewoon leven te leiden. Voordat je doelen in je carrière, relatie of gezondheid kunt aanpakken, moet je eerst innerlijk werk doen om meer inzicht te krijgen in jezelf, je gewoonten en hoe je jezelf en de wereld ziet. 

STAP 2: PATRONEN ONTWIKKELEN OM OVERTUIGINGEN TE OVERWINNEN 

Daarna werken wij samen om nieuwe patronen te ontwikkelen die je helpen deze overtuigingen te overwinnen en doorbraken te bereiken. Deze patronen worden vaste gewoonten die je kan gebruiken voor elk onderdeel van jouw leven - niet alleen voor het specifieke doel waarvoor jij naar de Powercoaching kwam.

STAP 3: PATRONEN VERSTERKEN, JEZELF KENNEN EN DOELEN BEREIKEN 

De rest van jouw proces zal gericht zijn op het versterken van je nieuwe patronen en loslaten wat niet meer dient. Een basis creëren waarin jij weet wie je bent, wat er bij je past en nodig hebt om een leven te leiden waar jij gelukkig van wordt.

Powervrouw
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Succes Verhaal!

Afgelopen tijd ben ik zoveel te weten gekomen over mijzelf. Ik heb een basis opgebouwd waar ik nog lang van na kan genieten. Het is heel bijzonder wat het met mij heeft gedaan.

Own your Power 1:1 Coaching - Evelien K.

NEXT ➡️
Powervrouw
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Succes verhaal!

Dit heeft mij bij mezelf gebracht. Precies wat ik nodig had! 

Own your Power 1:1 Coaching - Annet B.
Join jij al de Mailing lijst? Meld je hier aan